News

12.10.2016

 

Varmista näkyvyytesi kuluttajan ostopolulla kauppakeskuksissa ja ohjaa kauppaan tekemään ostoksia.

Digitaalinen mainonta kauppakeskuksissa mahdollistaa liikkuvan kuvan huomioarvon, day partsit, dynaamisuuden, animoinnin ja interaktiivisuuden. Rakenna huomioarvoa nostattava kampanja ja tuo brändisi ja tuotteesi kuluttajan top of mindiin, lue lisää>>

Ota yhteyttä myyntiimme!>>

12.10.2016

 

Isoimmat ja näyttävimmät Spectacular-diginäytöt kauppakeskuksissa ovat vahvoja huomioarvon nostattajia lanseerauksissa.

Spectacular jättinäytöillä lisäät kampanjasi vaikuttavuutta ja tehoa vilkkaimmissa kauppakeskuksissa. Tuo kampanjallesi lisää huomioarvoa ja ota haltuun koko ostoympäristön kauppakeskuksen keskeisimmällä paikalla. Käytössäsi on 11 digitaalista mainospintaa ja 2 miljoonaa kontaktia viikossa.

Luo kampanjallesi wow-efektiä ja jätä vahva muistijälki, lue lisää >>

12.10.2016

 

Tavoita kuluttajat siellä missä he liikkuvat, käytössäsi on peräti 92 digitaalista mainospintaa ja 9,9 miljoonaa kontaktia viikossa.

Valtava digitaalinen verkostomme tavoittaa tiellä liikkujat Utsjoelta Hankoon. Panorama-verkostomme avulla rakennamme käyttöösi tehokkaan valtakunnallisen näkyvyyden. Saat kampanjallesi vahvan peiton ja toiston sekä rakennat pitkäkestoista näkyvyyttä kustannustehokkaasti. Panorama mahdollistaa liikkuvan kuvan huomioarvon ja vaikuttavuuden.

7.10.2016

Yhä useampi mainostaja pitää ulkomainontaa yhtenä tehokkaimmista kanavista tavoittaa kuluttajat. Mutta paljonko oikeasti tiedät ulkomainonnasta?

Viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä ulkomainonnasta

30.9.2016
Kuva: Antti Kokkola
 

Clear Channelin, HOK Elannon, Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL), Helsingin seudun liikenteen (HSL) ja City bike Finlandin yhteistyöhanke Helsingin kaupunkipyörät on palkittu vuoden Smart City -teosta. Palkinto luovutettiin torstaina 29.9. Helsingin kaupungintalolla Helsinki Smart City -tapahtuman yhteydessä ja sen myönsivät Helsingin kaupunki ja sen innovaatioyksikkö Forum Virium Helsinki.

 

26.9.2016

Clear Channel Suomi Oy on vahvistanut myyntiorganisaatiotaan nimittämällä Tommi Nöjdin vastaamaan Helsinki-Vantaan lentoaseman mainosmyynnistä. Nöjd, 42, aloitti Clear Channelin palveluksessa 5.9.2016.

Nöjd siirtyi Clear Channelille SOK:lta jossa hän vastasi neljän vuoden ajan Sokos Hotelsien ja Radisson Blu -hotellien valtakunnallisesta yritysmyynnistä. Ennen SOK:ta Nöjd työskenteli toistakymmentä vuotta matkailualalla myynnin esimiestehtävissä.

16.9.2016

Suomen lentoasemia operoivan Finavian mukaan alkuvuoden suotuisa matkustajakehitys toi tämän vuoden ensimmäisellä puolivuotiskaudella hyvän liikevaihdon kasvun.  Clear Channel Suomi Oy vastaa Helsinki-Vantaan mainostilamyynnistä ja myös sen tunnuslukuihin lentoaseman kehitys ja matkustajamäärien kasvu vaikuttavat positiivisesti.

Kokonaismediaa tarkasteltaessa mainosalan myynnin kehitys on edelleen miinusmerkkistä, mutta siihen trendiin Helsinki-Vantaan lentoaseman mainosmyynti tuo poikkeuksen.

7.9.2016

Tiistaina 7.9.2016 julkistettiin Vuosisadan Liikenneteko –hanke, joka tähtää liikenneonnettomuuksien vähentämiseen Suomessa. Hanke toteutetaan itsenäisyyden juhlavuoden 2017 kunniaksi yhteistyönä Suomi 100 -hankkeen, Liikenneturvan ja muiden kumppanien kanssa.  Clear Channel on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina.

-Yhteistyö on tärkeä osa liikenneturvallisuustyötä. Myös yrityksillä ja järjestöillä voi olla isompi rooli turvallisuustalkoissa, sanoi Liikenneturvan toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen.