News

23.11.2015

Tuotepäällikkö - työpaikkailmoitus

 

17.11.2015

HelsinkiMissio muistuttaa joulukampanjallaan yksinäisyyden ahdistavuudesta ja sen aiheuttamista uhkista terveydelle.

22.10.2015

HKL:n hallitus hyväksyi kokouksessaan 20.10.2015 odotetusti esityksen kaupunkipyöräjärjestelmän hankkimisesta laitteineen ja ylläpitoineen kymmeneksi vuodeksi. Lähes täydet pisteet kilpailutuksessa saanut Moventian, Smooven, Clear Channel Suomen ja Helkama Veloxin konsortio voitti kilpailutuksen.

4.9.2015

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevilla katunäytöillä toimiva opastuspalvelu tuo tapahtumat ja reitit matkailijoille sekä muille opastusta tarvitseville. Vuosittain järjestettävä Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Tänä vuonna festivaali järjestetään 3.-13.9.2015. Avauspäivänä lanseerataan uudistettu, entistä vuorovaikutteisempi opastuspalvelu Helsingin ydinkeskustan katunäytöille.

2.9.2015

Clear Channel kasvattaa jo entuudestaan vahvaa markkinajohtajan asemaansa kauppakeskusmainonnan parissa. Nyt sopimus solmittiin pinta-alataan pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen Itiksen kanssa. Sopimus käsittää kauppakeskusmainontaa Itiksen infolaitteissa ja jättikokoiset LED-screenit kauppakeskuksen sisälle sekä Tallinnanaukion puoleisen sisäänkäynnin ulkoseinään Lisäksi Clear Channel ottaa kokonaisuudessaan haltuunsa promootioiden ja erikoismainospaikkojen myynnin Itis kauppakeskuksessa.

3.6.2015

Clear Channel vastaa Helsinki-Vantaan lentoaseman mainoksista, mutta oikeastaan jokaisen lentokentällä nähtävän mainoksen takana on Olli Suominen. Mainoslaitteiden huollosta ja mainosten ripustamisesta vastaava Suominen aloitti työt Clear Channelilla ulkomainonnan alkulähteillä jättitaulujen parissa. Nopeasti työt liukuivat lähemmäs kiitorataa.

Lentoaseman oma mainosmies

3.6.2015

Sää on malliesimerkki mainostajia hyödyttävästä tiedosta. Sääilmiöt vaikuttavat ihmisten käyttäytymiseen paljon ja ilma onkin hyvä ennustaja kuluttajan aikomuksista. Mainostajalle sekä sade että auringonpaiste ovat molemmat ennusmerkkejä siitä, mikä käy kaupaksi – ja mitä kannattaa mainostaa.

Mainostajan kannattaa puhua säästä

3.6.2015

Lentokoneen lähtöä odottaessa kännykät ja tabletit ovat kovassa käytössä. Lopulta laitteet hälyttävät tyhjentyneestä akusta, mutta latauspistoketta ei tietenkään löydy läheltä tai kaukaa. Tuntuuko tutulta? Jos matkustat Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, vastaus on todennäköisesti ei – kiitos Fortumin.

Fortumin mieleenpainuva mainos lataa matkaajan akut