Helsinkin kaupunkikeskustan näytöt varmistavat kampanjan huomion

 

Sijainniltaan kaikki kolme näyttöä ovat parhaissa mahdollisessa paikassa keskellä huippumodernia kaupunkitilaa. The Wall vaikuttaa Kampin seinässä juuri ostopäätöksen kynnyksellä, The Rex kiinnostavimman uuden kulttuurikohteen ja ravintolaelämän sydämessä Bio Rexin yhteydessä, sekä The Fame Musiikkitalon julkisivulla tavoittaen Mannerheimin vilkkaan liikenteen sekä Kansalaistorin tapahtumien sykkeessä.

- Jättikokoluokan ulkomainosnäytöt tarjoavat erinomaisen välineen uudenlaiselle brändinäkyvyydelle, sillä ympäristö on arvokas ja saavutettava. Nämä mediaseinät ovat hienoja esimerkkejä Clear Channelin pitkäjänteisestä työstä kehittää laadukasta digitaalista ulkomainontaa. Tavoitteenamme on luoda mainostajille uniikkeja ja vaikuttavia mahdollisuuksia vahvistaa brändiään, summaa Clear Channel Suomi Oy:n tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen.
 
Jättiscreenien konsepti on paitsi kokonsa, niin myös teknologisten mahdollisuuksiensa näkökulmasta alan ehdotonta edelläkävijyyttä. Mainostajille tarkkaresoluutioiset ja kirkkaat näyttö Helsingin sydämessä avaavat mahdollisuuksia aivan uudenlaiseen mainontaan. 

 

Suurikokoiset digitaaliset mediapinnat kuvaavat megatrendiä

Kaupungistuminen on megatrendi, jonka vaikutukset näkyvät myös Suomessa. Peräti kaksi kolmasosaa maailman väestöstä odotetaan elävän kaupungeissa vuoteen 2050 mennessä.

Kaupungistuminen siivittää teknologian kehittymistä ja sähköisten palveluiden lisääntymistä. Suuret digipinnat ovat megatrendi ja ovat muuttaneet digitaalisen ulkomainonnan pelikentän. Clear Channel toimii suunnannäyttäjänä suurten digitaalisten mainospintojen toteuttamisesta uniikeissa ympäristöissä.

Clear Channelin keskeinen visio on luoda median tulevaisuutta. Suunnittelemalla ja toteuttamalla inspiroivia digitaalisia ulkomainonnan mahdollisuuksia mainostajille, nostamme ulkomainonnan uudelle tasolle.

 

Lue lisää ratkaisuistamme ja ota yhteyttä myyntiimme.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Timo Tammi, Clear Channel Suomi Oy, 0207 312 001
kehitysjohtaja Lassi Tolonen, Clear Channel Suomi Oy, 0207 312 003
toimitusjohtaja Pekka Kauranen, Musiikkitalo, 020 707 0401