News

12.3.2018

Clear Channel on NextM-tapahtuman pääsponsori.

Tule tapaamaan meitä tapahtumaan, joka pidetään Tapahtumakeskus Telakalla  21.-22.3. 
Innovaatiojohtajamme Cadi Jones puhuu päälavalla keskiviikkona 21.3. klo 11.25 aiheenaan
 

2.3.2018

Clear Channelin digitaalisen kauppakeskusmedian verkosto laajenee, kun Tampereen eteläpuolella Lempäälässä sijaitseva Ideapark liittyy mukaan.  Valtakunnalliseen kauppakeskusmedian verkostoon kuuluu jo peräti 33 kauppakeskusta 17 paikkakunnalla.

28.2.2018

Kun muut perinteiset mediat jatkavat laskuaan, ulkomainonta kipusi jälleen uuteen ennätykseen tammikuussa 2018. Ulkomainonta oli kaikista mediaryhmistä voimakkaimmassa kasvussa lähes 33% kasvuluvulla tammikuuhun 2017 verrattuna. Mediaryhmänä ulkomainonta on jo neljänneksi suurin jättäen muun muassa radion ja kaupunkilehdet taakseen.

28.2.2018

Näyttävät digitaaliset mainosnäytöt Helsingin ydinkeskustassa tavoittavat ihmiset matkalla töihin, ostoksille, kotiin, kouluun tai harrastuksiin.

Kolme suurta digitaalista mainospintaa sijaitsee keskellä vilkkainta ydinkeskustaa rautatieaseman, Kiasman ja Mannerheimintien välissä sijaitsevan Sokoksen tavaratalon seinässä. Digitaaliset mainosnäytöt ovat sijoitettu siten, että yksi näyttö näkyy Mannerheimintielle, yksi Rautatieasemalle ja yksi Kaivokadulle päin.

19.2.2018

Turku aloittaa toukokuussa 2018 kolmivuotisen kaupunkipyöräpalvelun. Clear Channel on valittu kaupunkipyörien ja -asemien mainospaikkojen palveluntuottajaksi. Kaupunkipyöräjärjestelmän toimittajaksi on valittu kaupunkipyöräoperaattori Nextbike Polska SA.

kauppakeskusmedia vahvistuu
15.2.2018

 

Ulkomainosyhtiö Clear Channel laajentaa kauppakeskusmainonnan verkostoaan Vantaalle sijoittuvaan kauppakeskus Jumboon sekä viihdekeskus Flamingoon. Tuoreimman yhteistyösopimuksen myötä verkostoon kuuluu jo lähes 40 kauppakeskusta 16 kaupungissa eri puolella Suomea.

 

13.2.2018

Vaikuttavuutta katutasossa ja kaupunkien vilkkaimmilla paikoilla

Adshelit sijaitsevat urbaaneissa ympäristöissä, joissa liikkuvat suurimmat ihmisvirrat.
Viestisi kohdataan useaan otteeseen viikon aikana, tavoitat yleisösi osto-paikkojen äärellä ja työmatkojen varrella - juuri siellä, missä he liikkuvat.

Adshelit mahdollistavat näyttävät lanseeraukset ja toimivat brändinrakentajina sekä taktisen viestin viejinä.
Ne palvelevat hyvin myös kun haluat ohjata kuluttajan myyntipisteeseesi.

7.2.2018

Mainosvuoden 2017 lopulliset tilastot osoittavat, että ulkomainonta jatkaa kasvuaan. Sen osuus mainospanostuksista on suurempi kuin koskaan.