Pitkäaikaista näkyvyyttä lentoasemalla

 

Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan johtava kaukoliikenneasema Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä ja se on sijoittunut Euroopan parhaiden asemien joukkoon useissa vertailuissa.

 

Lentoasema on ainutlaatuinen ympäristö myös mainostajan silmin. Lentoaseman mainosratkaisuihin kuuluvat erikokoisten staattisten ja digitaalisten pintojen lisäksi myös promootiot, luovat erikoistoteutukset ja pidempikestoiset kampanjat. VV-Auto Group Oy on kokenut erityisesti pitkäaikaisen näkyvyyden Helsinki-Vantaan lentoasemalla Volkswagenille toimivaksi ratkaisuksi. Kauan jatkunut yhteistyö Clear Channelin ja Volkswagenin välillä kerää kiitosta Volkswagen-henkilöautojen markkinointipäälliköltä Jon Höckerstedtiltä. ”Yhteistyö Clear Channelin kanssa on toiminut mutkattomasti ja ongelmitta jo vuosien ajan.” Höckerstedt toteaa.

Lentoasema tarjoaa uniikin mahdollisuuden erilaisten kohderyhmien tavoittamiseen. Volkswagen on omalla mainonnallaan halunnut puhutella ostovoimaisia suomalaisia yksityis- sekä yritysautoilijoita ja tänä vuonna mainonnan viestiä ja näkyvyyttä on entisestään terävöitetty. Lentoaseman vahvuuksista mainosympäristönä Jon Höckerstedt nostaa esiin positiivisuuden. ”Volkswagen valitsi lentoasemamainonnan ympäristön positiivisuuden takia. Isot, huomioarvoa lisäävät pinnat ja pitkäaikaisen esilläolon mahdollisuus ovat mainostajalle houkuttelevia.”

 

Jos näkyvyys Suomen suurimmalla ja kansainvälisimmällä lentoasemalla kiinnostaa tai sinulla on kysymyksiä lentokenttämainontaan liittyen, ota yhteyttä Airport-myyntiimme!