Premium media

 

Kenet tahansa brändisi haluat kohtaavan, meillä on media joka tarjoaa alustan. Meillä on valikoima teknologioita korkealuokkaisista taustavalaistuista valolaatikoista brändättyihin alueisiin, valtaviin ulkopaikkoihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Erilaisilla ratkaisuilla tavoitetaan eri ihmisiä, tavoitteiden mukaisesti.

Perinteisten medioiden kuten television ja printin tuskaillessa yleisökadon kanssa, kuluttajavirrat lentomatkustuksessa kasvavat tasaisesti.

Lentoasemien mainosmarkkina on kasvussa, Helsinki-Vantaa ja muut Clear Channel Airportsin muut lentokentät tarjoavat kohdennettuja ympäristöjä premium-yleisöjen ja päätöksentekijöiden tavoittamiseen.

Mahdollisuuksia on vaikea sivuuttaa. Mainosympäristönä lentoasema on yksi potentiaalisimmista ja profiililtaan kiinnostavin. Matkustajaliikenteen kasvaessa ja näyttötekniikan kehittyessa, lentoasemamainonta on jatkuvasti olennaisempaa ja kiinnostavampaa brändinrakennuksen näkökulmasta ostovoimaisimmalle yleisölle.

Lentoasemamainonnasta on tullut maailman johtavimpia media-alustoja

Clear Channel on maailman johtava lentoasemamainonnan tarjoaja 260 kentän valikoimallaan ympäri maailman. Tämä valtava verkosto tavoittaa jo yli miljardi ihmistä. Euroopassa ja Aasiassa Clear Channel International hallinnoi mainontaa 12 lentoasemalla yhdeksässä maassa. Pohjois-Amerikassa Clear Channel Outdoor on suurin lentoasemamainonnan tarjoaja ja verkostoon kuuluu muunmuassa kuusi top 10 matkustajalentokenttää.  

Varakkaat, mutta kiireiset matkustajat ovat valikoivia kuluttamansa median suhteen. Mainostajan kannalta hieno uutinen on, että nämä ihmiset viettävät puolesta tunnista puoleentoista tuntiin lentoasemalla – erinomaisen ajan brändiin tutustumisen kannalta. Tuotamme mainostajille tehokkaita tapaamisia brändien ja yleisön välillä hyödyntäen monipuolista mainoskantaamme lentoasemalla.

Tutustu tuoteportfolioomme ja ota yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä!