News

19.2.2018

Turku aloittaa toukokuussa 2018 kolmivuotisen kaupunkipyöräpalvelun. Clear Channel on valittu kaupunkipyörien ja -asemien mainospaikkojen palveluntuottajaksi. Kaupunkipyöräjärjestelmän toimittajaksi on valittu kaupunkipyöräoperaattori Nextbike Polska SA.

kauppakeskusmedia vahvistuu
15.2.2018

 

Ulkomainosyhtiö Clear Channel laajentaa kauppakeskusmainonnan verkostoaan Vantaalle sijoittuvaan kauppakeskus Jumboon sekä viihdekeskus Flamingoon. Tuoreimman yhteistyösopimuksen myötä verkostoon kuuluu jo lähes 40 kauppakeskusta 16 kaupungissa eri puolella Suomea.

 

13.2.2018

Vaikuttavuutta katutasossa ja kaupunkien vilkkaimmilla paikoilla

Adshelit sijaitsevat urbaaneissa ympäristöissä, joissa liikkuvat suurimmat ihmisvirrat.
Viestisi kohdataan useaan otteeseen viikon aikana, tavoitat yleisösi osto-paikkojen äärellä ja työmatkojen varrella - juuri siellä, missä he liikkuvat.

Adshelit mahdollistavat näyttävät lanseeraukset ja toimivat brändinrakentajina sekä taktisen viestin viejinä.
Ne palvelevat hyvin myös kun haluat ohjata kuluttajan myyntipisteeseesi.

7.2.2018

Mainosvuoden 2017 lopulliset tilastot osoittavat, että ulkomainonta jatkaa kasvuaan. Sen osuus mainospanostuksista on suurempi kuin koskaan.

11.1.2018

Vuoden Huiput on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu, joka on suunnittelijoiden itsensä vuonna 1980 perustama. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Parasta suomalaista luovaa suunnittelua etsitään Vuoden Huiput -kilpailussa kaikkiaan 15 eri sarjassa. Vuosittain vaihtuvan, ylituomarin valitseman Jokeri-sarjan teemana on brändi sosiaalisessa mediassa. 

8.1.2018

Jättitaulu on vanhin mainonnan väline, mutta edelleen erittäin tehokas tapa tavoittaa kuluttaja. Jättitaulu on ajankohtainen, haluttiinpa sitten tavoittaa työmatkalaisia, lomailijoita tai ihmisiä arkiaskareiden parissa. Iso, näyttävä mainospinta antaa loistavat mahdollisuudet huomatulle ulkomainoskampanjalle. Rauhallinen mediaympäristö antaa jättitaulujen mainoksille pitkän vaikutusajan valtaväylillä ja kaupunkien keskeisillä sisääntuloreiteillä.

15.12.2017

American Express mukana rakentamassa Euroopan parasta lentoasemaa

Helsinki-Vantaan lentoasema on valittu useana vuonna Euroopan parhaiden lentoasemien listalle. Tänä vuonna pitkäjänteinen työ matkustajien viihtyvyyden eteen sai lopullisen sinetin kun Helsinki-Vantaa valittiin Euroopan parhaaksi lentoasemaksi. Lentoasemaa kehuttiin rauhalliseksi, puhtaaksi ja tehokkaaksi. Erityiskiitosta sai matkustusprosessien jouheva eteneminen. Eikä syyttä, sillä tähän osa-alueeseen kiinnitetään Finavialla erityisen paljon huomiota.

4.12.2017

Lähes jokainen kohtaa mielenterveyden haasteita elämässään. Jotta yhä useampi voi saada ajoissa apua ja tukea, tarvitaan varoja. Suomen Mielenterveysseuran Lahjoita mielenrauhaa -joulukampanja kerää varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen.

”Kun pimeys vyöryy päälle, täytyy suojella ilon lähteitä” 
Jari Sarasvuo

”Se, että sairastut masennukseen ei tarkoita sitä, että se määrittää sua koko loppuelämän” 
Jenni Rotonen