Ajankohtaista

Uutiset

Clear Channel tuo tulevaisuuden pysäkin Slushiin

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.11.-1.12. Ulkomainosyhtiö Clear Channel on mukana Slushissa Zoanin Helsinki2020-osastolla yhdessä kumppaniyritysten kanssa. Osastolla julkistetaan virtuaalista Helsingin kantakaupunkia kehittävä Helsinki2020-projekti.

Lue lisää
Uutiset / Inspiraatio, Kaupunkipyörät

Helsingin kaupunkipyörät palkittiin vuoden Smart City -teosta

Clear Channelin, HOK Elannon, Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL), Helsingin seudun liikenteen (HSL) ja City bike Finlandin yhteistyöhanke Helsingin kaupunkipyörät on palkittu vuoden Smart City -teosta. Palkinto luovutettiin torstaina 29.9. Helsingin kaupungintalolla Helsinki Smart City -tapahtuman yhteydessä ja sen myönsivät Helsingin kaupunki ja sen innovaatioyksikkö Forum Virium Helsinki.

Lue lisää
Uutiset / Airport

Helsinki-Vantaan lentoaseman mainostilamyynti jatkaa kasvuaan

Suomen lentoasemia operoivan Finavian mukaan alkuvuoden suotuisa matkustajakehitys toi tämän vuoden ensimmäisellä puolivuotiskaudella hyvän liikevaihdon kasvun. Clear Channel Suomi Oy vastaa Helsinki-Vantaan mainostilamyynnistä ja myös sen tunnuslukuihin lentoaseman kehitys ja matkustajamäärien kasvu vaikuttavat positiivisesti.

Lue lisää
Uutiset

Clear Channel mukana Vuosisadan Liikenneteko –hankkeessa

Tiistaina 7.9.2016 julkistettiin Vuosisadan Liikenneteko –hanke, joka tähtää liikenneonnettomuuksien vähentämiseen Suomessa. Hanke toteutetaan itsenäisyyden juhlavuoden 2017 kunniaksi yhteistyönä Suomi 100 -hankkeen, Liikenneturvan ja muiden kumppanien kanssa. Clear Channel on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina.

Lue lisää

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi