ccbw.png

Yritys

Clear Channel Suomi Oy valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Työskentelemme mainostajien ja yhteistyökumppaniemme kanssa tuodaksemme kaduille näyttäviä ja tehokkaita ulkomainoskampanjoita.

Panostamme jatkuvasti parhaisiin mahdollisiin mainospaikkoihin, uusiin teknologioihin ja viimeisimpiin suunnittelutyökaluihin yhdistääksemme brändit ja kuluttajat oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Valtakunnallinen portfoliomme tarjoaa mainostajille kolme selkeää kilpailuetua: Tavoittavuus, aktivointi sekä Fame.

Tienvarsimainonnalla tavoitat tehokkaasti ja valtakunnallisesti. Digitaalinen tarjoomamme on valtakunnan laajin ja tavoittaa sekä aktivoi kuluttajaa joustavuuden, välittömyyden sekä kontekstin kautta.

Suuren kokoluokan premium digitaalinen tuoteperheemme Shopping Walls parhailla ostospaikoilla ja  digitaalinen maantietaulujen Panorama-verkosto rakentavat brändin mainetta näyttävillä lokaatioilla ja parhaalla mahdollisella teknisellä laadulla.

Clear Channelin vahvuudet

Clear Channel tuo lisäarvoa mainostajalle tarjoamalla lukuisia erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa markkinointiviestintää tehokkaasti.

Clear Channelin lisäarvo mainostajalle löytyy kontaktien laadusta. Rakennamme näkyvyyden mainostajalle kuluttajan ostopolun ja kuluttajakokemuksen mukaan vaikuttavimmille ja keskeisimmille paikoille.

Clear Channelin lisäarvo mainostajalle löytyy verkoston suuruudesta, saavuttavuudesta sekä mainospintojen monipuolisuudesta. Tavoitamme suuret yleisöt tehokkaasti ja nopeasti.

Clear Channelin lisäarvo on myös tarkkaan kohdennetut kampanjat pienemmälle kohderyhmälle.

Tarjoamme erinomaiset välineet viestin kohdentamiseen.

Clear Channel tarjoaa lisäarvoa myös valtakunnan vaikuttavimmalla digitaalisella verkostolla. Hyödynnämme liikkuvan kuvan, dynaamisuuden, reaaliaikaisuuden ja interaktiivisuuden huomioarvoa.

Clear Channelin lisäarvo mainostajalle löytyy myös luovuudesta. Rohkean kokeilemisen ja tinkimättömän tekemisen voimalla on saatu hyviä kokemuksia luovuuden voimasta kampanjoissa.

Johtamiskulttuurimme

Johtamiskulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyö-kumppaniemme kanssa.

Arvostamme ammattimaisuutta, intohimoa, aitoutta, ja itsevarmuutta. Asiakaskeskeisyys on meille todella tärkeää ja meidän pitää voida luottaa toisiimme joka tilanteessa.

Arvomme ovat:

  • Oikeudenmukaisuus
  • Nopeus
  • Eteenpäin katsominen
  • Vapaus
  • Joustavuus
  • Lupausten pitäminen

 

Töihin Clear Channelille

Haluaisitko työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla? Tarjoamme innovatiivisen työympäristön, ja etsimme jatkuvasti ammattitaitoisten kollegoidemme joukkoon uusia lahjakkaita lupauksia. Lähesty meitä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@clearchannel.fi
Haluamme kuulla sinusta!

cc-logo-valkoinen-tausta.jpg

Call us

On 0207 312 000. Or send an email to sales@clearchannel.fi