hansa1.jpg
Specifications

Kauppakeskus Hansa

Suomen rakastetuimmaksi äänestetty Hansakortteli sijaitsee Turun sydämessä; tapahtumien, trendien ja palveluiden keskipisteessä, kauppatorin laidalla. Hansakortteli houkuttelee monipuolisella tarjonnallaan. Hansassa on mm. lukuisia erikoisliikkeitä, kymmeniä kahviloita ja ravintoloita, tavaratalo ja Suomen vanhin teatteri Åbo Svenska Teater. Hansakorttelissa on myös monipuoliset hyvinvointipalvelut kuten kauneuskirurginen yksityissairaala sekä useita kauneusalan yrityksiä. Hansa uudistuu! Hansakorttelissa on meneillään mittava uudistushanke, jonka on tarkoitus valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä.

Promootiopaikkojen vuokraus ja luvat

Promootiopaikkojen vuokraus:

promootiot@clearchannel.fi
Puh +358 207312058

Tapahtumiin liittyvissä turvallisuusasioissa teitä auttaa:

Lauri Takkinen
Turvallisuuspäällikkö
Avarn Security
Puh. 050 340 7252
lauri.takkinen@avarn.fi

Järjestyksenvalvojat:

Avarn Security
Puh. 050 325 3161

Ohjeita ja velvotteita promootion järjestäjälle

 • Tapahtumajärjestäjä vastaa aina tapahtumasta.
 • Hansakortteli ei vastaa tapahtumajärjestäjän aiheuttamista henkilö- tai materiaalivahingoista.
 • Tapahtumajärjestäjällä on oltava voimassa oleva vastuu- ja vahinkovakuutus, mikä kattaa mahdollisesti kolmannelle osapuolelle sattuneet vahingot.
 • Tapahtumajärjestäjä on velvollinen ilmoittamaan tapahtumasta Poliisille, mikäli tapahtuma on luonteeltaan yleisötilaisuus.
 • Kauppakeskuksen järjestyksenvalvonnalla on oikeus antaa tarvittavia ohjeita ja määräyksiä turvallisuuden ja järjestyksen ylläpitämiseksi ja tarvittaessa keskeyttää tapahtuma, jos on ilmeistä, että tapahtuma aiheuttaa vaaraa tai järjestystä ei pystytä ylläpitämään.
 • Tapahtuma tulee pystyttää ennalta määritetylle paikalle ja siten, että kulkuväylät pysyvät helppo-kulkuisina ja turvallisena käyttää.
 • Tapahtuma ei saa häiritä kauppakeskuksen liikkeiden toimintaa.
 • Kauppakeskuksessa asioivien ihmisten kohtaaminen ja kontaktin ottaminen on tapahduttava ystävällisesti ja tyrkyttämättä. Toiminnan on oltava myös muutoin asiallista ja hyvän tavan mukaista.
 • Tapahtuman päätyttyä on järjestäjän huolehdittava, että paikka on alkuperäisessä ja siistissä kunnossa. Mikäli tapahtumassa jaetaan tavaraa, näytteitä tai muuta, on järjestäjän huolehdittava aina omat roskakorit ja samoin tapahtuman jälkeen roskien poisvienti. Siivouksesta tulee huolehtia koko tapahtuman ajan. Voitte tiedustella infopisteestä lisää kauppakeskuksen roskienlajittelusta sekä jäteastioista, jonne voitte tarvittaessa tapahtuman jälkeen viedä tapahtumasta kertyneet roskat.
 • Jos promootioon kuuluu auto, ei renkaissa saa olla nastarenkaita.
 • Mikäli lattiaan joudutaan kiinnittämään teippiä tv., on ne irrotettava tapahtuman jälkeen.
 • Avotulen teko esim. kynttilöiden polttaminen on EHDOTTOMASTI kielletty.
 • Mikäli promootion yhteydessä on käytössä äänentoistoa, on äänenvoimakkuus säädeltävä siten, ettei se merkittävästi häiritse kauppakeskuksen muuta toimintaa.
 • Heliumilmapallojen jakaminen on kielletty. Ilmatäytteiset ilmapallot ovat sallittuja. Mikäli heliumilma-palloja jaetaan, ilmapallojen poisto katosta (nosturit yms.) laskutetaan tapahtuman järjestäneeltä yritykseltä.
 • Mikäli tarvitsette promootion yhteydessä sähköä, ottakaa yhteyttä infopisteeseen. Huomioittehan, että kauppakeskus ei tarjoa jatkojohtoja, eikä myöskään toimita pöytiä, tuoleja tms. Henkilönostin ja tika-puut ovat tarvittaessa lainattavissa, mikäli asiasta on sovittu etukäteen.
 • Mikäli tarvitsette paikan päällä lisäinfoa, voitte olla yhteydessä kauppakeskuksen infopisteeseen tai järjestyksenvalvontaan.

Tavaraliikenne

Tavara- ja ajoneuvoliikenne kauppakeskuksen parkkihalliin ja lastausalueille tapahtuu Kristiinankadulta, parkkihallin nosto-ovesta. Ajoneuvoliikenteen poistuminen parkkihallista tapahtuu Eerikinkadulle. Kulku parkkihalliin ja lastausalueille edellyttää kulkulupaa.

Kulkuluvat, oven avaukset ja väliaikaiset huoltopysäköintiluvat: Arkisin klo. 9:00–16:00

Infopiste: Puh. 010 281 2050, Auki: arkisin Klo. 07:00–21:30, la 07:30–19:30, su 10:00–19:00

Järjestyksenvalvonta: Puh. 050 325 3161

Tavarankuormaus ja purku on mahdollista suorittaa myös kauppakeskuksen sisäänkäynneistä, kuitenkin vain klo. 6.00–12.00 välisenä aikana.

Kaikki kauppakeskuksen pysäköintipaikat ovat vuokrapaikkoja. Q-Park tarjoaa maksullisia parkkipaikkoja. Ajankohtaisen hinnaston sekä maksuohjeet voi tarkistaa Q-Parkin omilta kotisivuilta. Q-Parkin sisäänajo sijaitsee Kristiinankadulla.

Aukioloajat ma–pe 7–21.00, la 7–19.00 ja su 10–18.00.

HUOM!

Kellaritilojen (Kauppakeskuksen parkkihalli ja lastausalueet) maksimikorkeus on 3,2 m. Hansan lastaus-alueilla on tavarantoimitus sallittua 30 minuuttia. Pysäköintiä valvoo yksityinen pysäköinninvalvonta.

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi