apollomatkat-shopping-wall-sello.jpg
Specifications

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello Espoon Leppävaarassa on nykyaikainen ja viihtyisä kaupan ja palvelujen keskus. Sello sai vuonna 2015 Euroopan ensimmäisenä kauppakeskuksena toiminnan aikaisen platinatason LEED ympäristösertifikaatin ekologisesti kestävästä toiminnasta. www.sello.fi

Ennen promootiota

• Varmistaaksesi promootiosi onnistumisen, käy katsomassa tilat itsenäisesti ennen tapahtumapäivää.

• Jos erikoissyistä tarvitsette kauppakeskuksen puolesta esim. huoltomiestä tai vartijaa, tulee tilaus tehdä 7 vrk ennen tapahtumaa. Vartijasta / huoltomiehestä veloitetaan 100 € / h.

• Huomioittehan, että kauppakeskuksessa ei ole taukotiloja promootiohenkilökunnalle eikä varastoa promootiotavaroiden säilytystä varten.

• Huomioittehan, että vastuu tapaturman sattuessa on aina tapahtuman järjestäjällä.

Selloon saapuminen ja tavaroiden lastaaminen

Promootion rakentamisen voi aloittaa arki- sekä lauantaiaamuisin klo 7.30. Sunnuntaisin rakentamisen voi aloittaa klo 10.30. Jos rakentaminen on aloitettava aikaisemmin, tulee tästä tehdä ilmoitus Sellon turvavalvomoon: turvavalvomo@sello.fi

Promootioon tarvittavat tavarat voi tuoda Selloon henkilö-, paketti-, tai kuorma-autolla. Katso lastauspaikat ja tarkemmat ohjeet tämän sivun alaosiosta.

Promootio

Sellonaukio sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa (katutasolla) Robert’s Coffeen ja Pingviini-jäätekökahvilan välissä. Aukio on kokonaisuudessaan 60 m².

• Aukio on jaettavissa kolmeen osaan, varmistathan että promootionne pysyy varaamallanne paikalla.

• Aukio on tarkoitettu ainoastaan promootiokäyttöön, siinä ei saa myydä mitään. Myös kahvin jakaminen/myyminen on Sellossa kielletty.

• Sellonaukiolla on normaali sähkö. Sähköä on saatavissa nostettavista ”lattialuukuista”. Aukiolla toimii Sellon avoin verkkoyhteys.

• Kauppakeskuksen puolesta ei ole saatavissa pöytiä, tuoleja eikä äänentoistoa.

• Jos käytätte omaa äänentoistoa, tulee teidän huolehtia, että äänenvoimakkuus ei häiritse läheisiä liikkeitä tai asiakkaita.

• Tapahtumajärjestäjien ständit ja promootiot tulee pitää varatulla promootioalueella. Promootio ei saa levitä kauppakäytävälle. Myöskään promootion työntekijät eivät saa jalkautua käytävälle, eivätkä pysäyttää ihmisiä käytävällä.

• Jos tapahtumassa jaetaan mitään tavaraa, näytteitä tai muuta, on järjestäjän tuotava aina omat roskakorit ja huolehdittava roskien poisviemisestä. Siivouksesta tulee huolehtia myös tapahtuman aikana.

• Flyereiden jako promootioiden yhteydessä on sallittu. Mikäli flyereista tulee lisäsiivouskuluja kauppakeskustoimistolle, on tuntiveloitus siivouksesta 100 e.

• Jos promootioonne kuuluu auto, tulee se työntää sisään Ratsutorilta ennen kauppakeskuksen aukeamista (soitto aina valvomoon puh. 09 276 7236). Auton renkaiden alle tulee laittaa matto, joka suojaa lattiaa.

• Aukion lattiaan ei saa laittaa teippiä.

Politiikkaan liittyvät promootiot:

  • Poliittisilla henkilöillä ja puolueilla on mahdollisuus varata Sellonaukiolta 1 promootiopäivä /puolue vaaleja edeltävänä aikana. Tämä tarkoittaa, että jos puolueen jokin vaaliehdokas on jo varannut päivän, ei toiselle saman puolueen edustajalle/ samalle puolueelle voi varata enää paikkaa.
  • Myöskin näissä tapahtumissa promootion ja promootiossa työskentelevien tulee pysyä varatulla alueella. Vaalipromootion työntekijät eivät saa jalkautua käytävälle, eivätkä pysäyttää ihmisiä käytävällä.

Kauppakeskuksen henkilökunta ja järjestyksenvalvojat ovat oikeutettuja huomauttamaan promootioita sääntöjä rikkovasta toiminnasta.

Kauppakeskuksen sääntöjen rikkominen voi johtaa tapahtuman keskeytykseen sekä promootiotoimiston/promootion järjestäjän määräaikaiseen promootiokieltoon Sellossa.

Promootion jälkeen

• Tapahtuman järjestäjä on vastuussa kaikesta roskasta yms. mitä tapahtumasta aiheutuu. P2-tasolla lastauslaiturin vieressä sijaitsevat roskalavat, joihin tapahtumasta aiheutuneet roskat voi viedä. Roskat tulee lajitella niihin kuuluviin jäte-astioihin.

• Kauppakeskus on oikeutettu laskuttamaan tapahtumanjärjestäjää mahdollisesta lisäsiivouksesta 100 € / h.

• Aukion tulee promootion jälkeen olla samannäköinen kuin ennen promootiota. Sellonaukiolla olevat penkit yms. tulee siirtää tapahtumanjärjestäjän toimesta takaisin paikoilleen.

Huomioittehan, että aukiolla saattaa olla useampi promootio samanaikaisesti.

Saapuminen kuorma-autolla:

  • Jos lastaus tapahtuu kuorma-autolla tai muulla isolla autolla, tulee lastauksen tapahtua lastauslaiturin eli Huolto 2:sen kautta. Sisäänajo Huolto 2:seen hevosenkengästä (Panorama Towerin ja kauppakeskuksen välistä). Lastauksen jälkeen auto tulee ajaa pois lastauslaiturilta. Lastauslaiturilta pääsee U-hissillä (tavarahissi) kauppakeskukseen. Hissi sijaitsee lastauslaiturilta katsottuna suoraan edessä, käytävän päässä. Kauppakeskuksesta (1.krs) U-hissille pääsee Robert’s Coffeen takaa.

Saapuminen henkilöautolla/pakettiautolla:

  • Ratsutoria voi käyttää väliaikaiseen lastaamiseen henkilöautolla tai pienellä pakettiautolla saavuttaessa. Ratsutorille ajo Leppävaarankadun kautta. Lastauksen jälkeen auto tulee ajaa pois torilta. Promootiohenkilökunnan tulee pysäköidä henkilöautonsa Selloparkkiin tai kattoparkkiin, Sellon pysäköintihallissa olevat parkkipaikat on varattu asiakaskäyttöön!

Sellonaukio on jaettavissa kolmeen promootiopaikkaan oheisen kuvan mukaisesti.

Huolehdittehan, että promootionne pysyy sille varatulla paikalla!

p1-p2-p3.jpg

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi