huawei-sw-veturi-nettisivuille.jpg
Specifications

Kauppakeskus Veturi

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Se sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöiden moottoriliikennetien, ns. kuutostien (VT6) varrella liikenteellisessä solmukohdassa. Se on erinomaisesti saavutettavissa joka suunnasta. Veturin pinta-ala on 48 000 m2 ja se on Suomen 8. suurin kauppakeskus. Kauppakeskuksessa palvelee upea valikoima pukeutumisen, urheilun, vapaa-ajan ja sisustamisen kansainvälisiä huippuketjuja ja paikallisia toimijoita. Viihtyvyyden viimeistelevät monipuoliset palvelut, tavaratalot, huipputason elokuvateatteri, herkullinen kattaus ravintoloita sekä vetovoimaiset tapahtumat.

veturi-pohjakartta.jpg

Veturiin saapuminen

Kauppakeskuksen Turvavalvomo opastaa Veturiin saapumisessa ja esittelypaikan löytämisessä. Mikäli varauksen yhteydessä on sovittu takatilojen tai tilapäisvarastojen käytöstä promootion aikana, kulkukortit hoituvat myös Turvavalvomosta.

Turvavalvomon puhelinnumero on 045 807 4400 ja sen toiminnasta vastaa Avarn Security.

Promootion rakentaminen

Promootion rakentamisen voi aloittaa klo 8.00, kun Veturin asiakasovet avautuvat. Aikaisemmasta rakentamisajankohdasta tulee sopia kauppakeskustoimiston kanssa.

Promootio-/myyntipisteiden tulee olla valmiina promootiopäivänä klo 10.00 mennessä.

Huolehdithan siitä, että promootion koko ei ylitä sille varaamaasi tilaa. Mikäli promootiossa käytettävät kalusteet ovat korkeampia kuin 2,5 metriä ja käytössä on kiinteitä seinärakennelmia, tulee suunnitelma hyväksyttää Veturin kauppakeskustoimistolla.

Promootioon tarvittavien tavaroiden purkaminen:

• Paikat 1–6 Veturin pääoven kautta

• Paikat 7 ja 8 Veturin takana olevan sisäänkäynnin kautta

• Promootion ollessa suurikokoinen tavarat puretaan Veturin B-lastauslaiturin kautta, joka sijaitsee Veturin takana. Lisätiedot ja ohjeet kauppakeskustoimistosta, kiinteistö- tai turvavalvomosta.

Purkamista varten auton voi hetkellisesti pysäköidä ovien läheisyyteen siten, ettei auto aiheuta vaaratilanteita tai häiriötä asiakasliikenteelle.

Tavaran purkamisen ja lastauksen jälkeen auto on välittömästi siirrettävä ovien läheisyydestä pysäköintialueelle.

Promootion purkaminen

Promootion järjestäjä on vastuussa kaikesta roskasta yms. mitä tapahtumasta aiheutuu.

Roskat voidaan viedä kauppakeskuksen lajittelupisteeseen, joka sijaitsee B-lastauslaiturilla. Roskat tulee lajitella asiaankuuluvalla tavalla.

Pääsystä B-lastauslaiturille vastaa Turvavalvomo p. 045 807 4400

Teipit, liimajäljet, julisteet ym. tulee poistaa ja siivota huolellisesti. Kauppakeskus on oikeutettu laskuttamaan tapahtumajärjestäjää mahdollisesta lisäsiivouksesta.

Huomioitavaa

Kauppakeskuksessa ei ole erillisiä tauko- eikä wc-tiloja promootiohenkilökunnalle. Takkien ynnä muiden henkilökohtaisten tavaroiden säilytykseen voi käyttää kauppakeskuksen säilytyslokeroita, jotka sijaitsevat K-citymarketin lähellä. Mikäli promootiossa tarvitaan vaatteiden vaihtoa mainoshahmoille tai esiintyjille, tulee erillisestä pukeutumistilan tarpeesta sopia kauppakeskustoimiston kanssa.

Varastotiloja promootiotavaroiden säilytystä varten löytyy satunnaisesti. Varastotilojen käytettävyydestä ja vuokrasta voit kysellä ennakkoon kauppakeskustoimistosta.

Lupa flyereiden, esitteiden, näytteiden tai muun vastaavien jakoon on kysyttävä kauppakeskustoimistosta. Tapahtumissa saa käyttää vain tikkupalloja, ei heliumpalloja. Jos tapahtumassa jaetaan edellä mainitun tyyppisiä oheistuotteita on järjestäjän tuotava omat roska-astiat ja huolehdittava kierrätyksestä.

Promootiopaikka tulee pitää siistinä tapahtuman ajan.

Yrityksen tulee huolehtia omatoimisesti tarvittavat viranomaisluvat maistatukseen ja elintarvikemyyntiin. Promootiopaikan vuokraajalla tulee olla asianmukaiset voimassaolevat tapaturma- ja vastuuvakuutukset.

Kuluttajan kohtaaminen tulee tehdä asiallisesti, ei tyrkyttämällä. Asiakas kohdataan promootiopisteellä: kaikkinainen asiakkaan ”hihassa roikkuminen ja perään juokseminen” on ehdottomasti kielletty.

Julisteiden tai muun markkinointimateriaalin kiinnittäminen kauppakeskuksen tiloihin on kielletty.

Jos promootioon kuuluu sisätiloihin tuotava auto, tulee sen renkaiden alle laittaa sisäänajovaiheessa matto lattian suojaksi. Kauppakeskuksen ulko-ovien leveys on 200 cm.

Promootio voidaan toteuttaa äänentoistolla, mutta asiasta tulee sopia etukäteen kauppakeskustoimiston kanssa. Äänenvoimakkuus ei saa häiritä läheisiä liikkeitä tai asiakkaita. Desibeliraja on 75.

Kauppakeskuksen oma äänentoistolaitteisto on vuokrattavissa tapahtumalavalle etukäteen sovittaessa. Promootiopaikkoihin on mahdollista saada sähkö (16 A). Sähkön tarpeesta tulee ilmoittaa promootiovarauksen yhteydessä. Kauppakeskuksen langaton verkko VeturiOpenWlan on vapaasti käytettävissä.

Kauppakeskustoimistosta voi tiedustella promootiopöytiä (140 x 80 cm) ja tuoleja varauksen teon yhteydessä.

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi