as-maan-auto-columbus-6.jpg

Promootiopaikat: Kauppakeskus Columbus, Helsinki

Kauppakeskus Columbus sijaitsee vireän ja kehittyvän Helsingin Vuosaaren kaupunginosan sydämessä. Columbus sijaitsee aivan metroaseman ja sen vahvojen matkustajavirtojen äärellä. Columbuksessa on monipuolisen päivittäisasioinnin ja erikoiskaupan tarjonta sekä hyvä valikoima viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Kauppakeskuksessa on yhteensä noin 50 liikettä ja palvelua sekä 900 ilmaista parkkipaikkaa.

Kontaktit

18 000/vrk

Kauppakeskus Columbuksesta löydät 11 promootiopaikkaa

 • Promootiopaikka 1 (Toritaso 1.krs.), koko 2 x 4 m
 • Promootiopaikka 2 (Toritaso 1.krs.), koko 2 x 4 m
 • Promootiopaikka 3 (Toritaso 1.krs.), koko n. 1 x 3 m
 • Promootiopaikka 5 (Toritaso 1.krs.), koko 2 x 2 m
 • Promootiopaikka 6 (Toritaso 1.krs.), koko 2 x 2 m
 • Promootiopaikka 7 (Toritaso 1.krs.), koko 2 x 2 m
 • Promootiopaikka 8 (Market taso), koko 1,5 x 1,5 m .
 • Promootiopaikka 9 (Market taso), koko 2 x 4 m
 • Promootiopaikka Ulko 1 (Mosaiikkitori), koko n. 3 x 3 m.
 • Promootiopaikka Ulko 2 (S-Marketin edessä oleva torialue), koko n. 4 x 3 m
 • Promootiopaikka Ulko 3 (S-Marketin edessä oleva torialue), koko n. 8 x 3 m

 

Lisää tietoa kauppakeskus Columbuksesta tästä

columbus-2.png

Toritaso

toritaso.jpg

Promootiopaikka 1 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakeskuksen keskuskäytävän metron puoleisella puolella. Tilan koko 2 x 4 m, korkeus 3,0 m. Tässä paikassa on kauppakeskuksen oma promokaluste, jota vuokralaisen on käytettävä. Paikalle saa sähkön. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka 2 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakäytävällä keskellä keskiaukiota. Tilan koko 2 x 4 m, korkeus 3,0 m. Paikalle saa sähkön. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä. Tilan takana olevan liikkeen ikkunoita ei saa peittää liian korkealla seinämällä.

Promootiopaikka 3 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakeskuksen keskuskäytävän metron puoleisessa päässä, kauppakeskuksen infotaulun vieressä. Tilan koko n. 1 x 3 m, korkeus 3,0 m. Paikalle ei saa sähköä. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka 5 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakäytävällä keskiaukion vasemmalla puolella metrolta päin katsottuna. Tilan koko 2 x 2 m, korkeus 3,0 m. Paikalle saa sähkön. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka 6 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakäytävällä keskiaukion oikealla puolella metrolta päin katsottuna. Tilan koko 2 x 2 m, korkeus 3,0 m. Paikalle saa sähkön, sähköpistoke löytyy puisten istuinten rakenteesta. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka 7 (Toritaso 1.krs.)

Paikka sijaitsee kauppakäytävällä keskiaukion metrolta päin katsottuna oikealla puolella, promootiopaikka 6:en ja sitä seuraavan puisen istuimen takana. Tilan koko 2 x 2 m, korkeus 3,0 m. Paikalle saa sähkön, sähköpistoke löytyy puisten istuinten rakenteesta. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Market-taso

markettaso.jpg

Promootiopaikka 9 (Market taso)

Tila sijaitsee Citymarketin sisäänkäynnin edessä. Paikan maksimitat ovat 2 x 4 m ja korkeus maksimissaan 2,5 m2. Sähkön paikalle saa seinässä sijatsevasta pistorasiasta.

Promootiopaikka Ulko 1, Mosaiikkitori

Paikka sijaitsee Mosaiikkitorin puoleisessa päädyssä, keskusaukiolta päin katsottuna oikealla puolella. Tilan koko n. 3 x 3 m. Paikalle saa sähkön, sähköpistoke löytyy seinästä. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka Ulko 2, S-Marketin edessä oleva torialue

Tilan koko n. 4 x 3 m. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätävä paloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

Promootiopaikka Ulko 3, S-Marketin edessä oleva torialue

Paikka sijaitsee S-marketin sisäänkäynnin oikealla puolella, metalliaidan vieressä. Tilan koko n. 8 x 3 m. Paikalle saa sähkön, sähköpistoke löytyy seinästä. Promootiopaikan eteen ja sivuille on jäätäväpaloturvallisuusmääräysten mukainen vähintään 2 m kulkuväylä.

KYSYTTÄVÄÄ PROMOOTIOISTA?

Soita +358 207 312 058 tai lähetä sähköpostia promootiot@clearchannel.fi

Pinnat
Kiinnitys ja huolto
Mediahinta
Hinta media
Viikkojen määrä
Production cost
Pinnat -
Kiinnitys ja huolto 0,-
Mediahinta 0,-
Hinta media 400€
Viikkojen määrä -
Production cost 0,-

Kysyttävää?

Soita 0207 312 000 tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi

Sivun alkuun

Tähän liittyvät tuotteet

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi