ccbw.png

Yritys

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.

Tarjoamme valtakunnan digitaalisimmat mainoslaiteverkostot ja rajattomat mahdollisuudet hyödyntää digitaalisuuden ja datan tuomia vaihtoehtoja tavoittaa kuluttajat. Panostamme jatkuvasti parhaisiin mainospaikkoihin ja uusimpiin teknologioihin. 

Valtakunnallinen portfoliomme tarjoaa mainostajille kolme selkeää kilpailuetua:

  • tavoittavuus, olemme massamedia ja tavoitamme suuret yleisöt nopeasti, sillä digitaalinen tarjoamme on valtakunnan laajin. Saat viestisi läpi halutussa kohderyhmässä
  • aktivointi, ohjaa asiakkaasi suoraan luoksesi tai aktivoi kuluttajaa tuomalla ajankohtainen viesti juuri oikeaan aikaan
  • näyttävyys ja huomioarvo, suuren kokoluokan digitaaliset mainosnäyttömme sijaitsevat parhaimmilla paikoilla ja ovat tehokas keino vahvistaa brändimielikuvaa 

Clear Channelin vahvuudet

Clear Channel tarjoaa mainostajalle valtakunnan laajimman ja tavoittavimman digitaalisen mainosverkoston mainostajan käyttöön. Tavoitamme suuret yleisöt tehokkaasti ja nopeasti.

Clear Channelin tarjoaa mainostajalle laadukkaat kontaktit. Rakennamme näkyvyyden mainostajalle kuluttajan ostopolun ja kuluttajakokemuksen mukaan vaikuttavimmille ja keskeisimmille paikoille. Tutustu ostopolkututkimukseemme.

Clear Channelin tarjoaa myös tarkkaan kohdennetut kampanjat pienemmälle tai tarkoin valitulle kohderyhmälle. Lue lisää paikallisratkaisuistamme ja tutustu toteutettuihin kampanjoihin.

Clear Channelin digitaaliset mainosratkaisut tarjoavat modernin teknologian mahdollisuuden hyödyntää dataa. Hyödynnä mainonnassa reaaliaikasta viestintää, dynaamisuutta sekä interaktiivisuutta ja liikkuvan kuvan tuomaa huomioarvoa. Tutustu asiakkaamme dynaamiseen toteutukseen.

Clear Channelin lisäarvo mainostajalle löytyy myös luovuudesta. Rohkean kokeilemisen ja tinkimättömän tekemisen voimalla on saatu hyviä kokemuksia luovuuden voimasta kampanjoissa. Tutustu jo tehtyihin luoviin kampanjatoteutuksiin.

Johtamiskulttuurimme

Johtamiskulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyö-kumppaniemme kanssa.

Arvostamme ammattimaisuutta, intohimoa, aitoutta, ja itsevarmuutta. Asiakaskeskeisyys on meille todella tärkeää ja meidän pitää voida luottaa toisiimme joka tilanteessa.

Arvomme ovat:

  • Oikeudenmukaisuus
  • Nopeus
  • Eteenpäin katsominen
  • Vapaus
  • Joustavuus
  • Lupausten pitäminen

Kumppanit

Helsingin Kaupunginteatteri

Töölö Urban: Allas Sea Pool, Sofia Future Farm, Korjaamo ja Bio Rex

Amos Rex

Kiasma

Ateneum

Vuoden Urheilugaala

Suomen Musiikkimuseo

Töihin Clear Channelille

Haluaisitko työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla? Tarjoamme innovatiivisen työympäristön, ja etsimme jatkuvasti ammattitaitoisten kollegoidemme joukkoon uusia lahjakkaita lupauksia. Lähesty meitä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@clearchannel.fi.

Henkilöstöhallintomme käsittelee kaikki avoimet hakemukset. Saapuneet hakemukset ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen kaikki henkilötietoja sisältävä materiaali poistetaan.

Haluamme kuulla sinusta!

cc-logo-valkoinen-tausta.jpg

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi